Main navigation

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kennismakingsdag HSP

juni 3

€115

De sensitieve persoon is van nature meer doorlaatbaar, meer open en moet er meer moeite voor doen zichzelf te beschermen. Onwetendheid en negatieve ervaringen kunnen dit patroon versterken. Een vicieuze cirkel ontstaat rondom een laag zelfbeeld.

Wat is hooggevoeligheid en hoe ga je ermee om? Welke omgeving heb jij nodig om jezelf te beschermen tegen te felle, harde en negatieve prikkels. Hoe kun je je omgeving duidelijk maken wat je nodig hebt?

Susan (1971) is de auteur van de bestseller ‘Leven met Hooggevoeligheid, van opgave naar gave’. Ze is internationaal een autoriteit op het gebied van hooggevoeligheid. Zij schreef verschillende boeken over dit onderwerp, geeft cursussen, lezingen, workshops en verzorgt online coachingstrajecten.

 ‘Energetisch waarnemen’ en ‘het eigen energieveld versterken’ zijn zeer essentieel voor de hoogsensitieve persoonlijkheid. Het zijn vaardigheden waarover we onvoldoende leren in onze westerse samenleving/ op scholen. Wat Susan uitlegt, moet je ervaren. Door te oefenen, leer je beter invoelen en waarnemen wat voor een hsp levensnoodzakelijk is. Balans, zelfvertrouwen en een sterk energieveld grijpen in elkaar en dragen alle drie bij tot een stevige zelfbewuste ‘hooggevoelige’ persoonlijkheid.

Na deze dag:

  • weet je wat (jouw) hooggevoeligheid inhoudt.
  • heb je hele concrete tools in handen om jezelf beter te beschermen
  • heb je een vooruitzicht op een meer zelfbewuste houding
  • krijg je adviezen en handvatten mee om meer met je hooggevoeligheid te doen en deze serieus in je leven te integreren
  • ook voor partners en ouders die meer informatie willen over hoogsensitiviteit

 

Kennismakingsdag HSP

Gegevens

Datum:
juni 3
Kosten:
€115
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Organisator

Susan Marletta Hart

Locatie

De Koning in Hilversum
Koninginneweg 93
Hilversum, Noord-Holland 1211 AN Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.gebouwdekoningin.nl/contact