Main navigation

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HSP Zomervakantie 2020

5 juli 2020 @ 08:00 - 11 juli 2020 @ 17:00

Euro495

in Val Sinestra, Zwitserland  

5  – 11 juli 2020

Met Susan Marletta Hart en Mieke Nakken

Ga je mee op een bergwandelvakantie met hooggevoelige medereizigers ? Deze heerlijke week in de bergen van Graubünden staat garant voor puurheid, vrijheid, ontmoeting en verdieping. Susan en Mieke bieden een vijfdaags trainingsprogramma gericht op het verankeren van een positieve, krachtige hsp-persoonlijkheid met yoga, meditatie, bergwandelingen en een hsp training.

Waar

Val Sinestra – Een oord om tot rust te komen,  de verrukkelijke berglucht of te snuiven, bekenden te treffen of juist nieuwe mensen te leren kennen in een ongedwongen en toch verzorgde sfeer. Hotel Val Sinestra werd aan het begin van de 20e eeuw gebouwd als Kurhaus, op de plek waar zes minerale bronnen uit de berg ontspringen. Het kuurbedrijf eindigde in 1972, maar de historie is nog heel goed voelbaar in de atmosfeer van beide huizen, waar veel nog in oorspronkelijke staat verkeert. Lees meer…

Naast de historische gebouwen, de overweldigende aanwezigheid van de natuur en de unieke kwaliteit van licht, lucht en water, ligt de huidige kracht van Val Sinestra in de familiaire (Zwitsers-Nederlandse) sfeer en de betaalbare tarieven.

Het is een unieke plek voor mensen die willen bergwandelen, van de natuur genieten of gewoon tot rust komen. Contacten ontstaan als vanzelf dankzij de familiaire sfeer.

Programma

Na het ontbijt komen we bij elkaar in de heerlijke serre of zolderzaal van het hotel en geeft Susan een verdiepende HSP les die bestaat uit een combinatie van theorie en  oefeningen. Iedere dag staat in het teken van een element volgens de vijf elementen-theorie. ’s Middags staan wandelen, ontspannen, zonnen, lezen of iets naar eigen wens op het programma. Brood wordt als lunchpakket gemaakt en meegenomen. s Avonds wordt er na de verrukkelijke maaltijd in het hotel een heerlijke yinyoga-les door Mieke gegeven. Soms is er een extra activiteit zoals film of massage. Niets is verplicht, alles mag.  Je kunt tevens  een massage of cranio-sacraal therapie boeken. Vraag vooraf of Susan coaching aanbiedt.

Dagelijks lesprogramma met Susan (2,5 uur):

maandag: het element aarde, aarden en ont(-)moeten

dinsdag:  het element (edel)metaal en grenzen

woensdag: het element water  en je diepste verlangens

donderdag: het element hout en levenslust

vrijdag: het element vuur, het hart en vormgeven van je passie + terug naar huis

 

Extra’s

  • Yogalessen met Mieke
  • Wandelingen met Susan en/of Mieke in de prachtige omgeving
  • Avondprogramma in de gezellige salon of in de zaal (afhankelijke van het programma) met voortzetting in de hotelbar
  • Ayurvedische massages en cranio sessies door Mieke
  • Bij interesse (slecht weer) gezamenlijk bezoek aan sauna (in Scuol), steppen van de berg (in Ftan) en/of raften.
  • Andere activiteiten die je zelf kunt ondernemen

 

Waarom deze reis?

Wij denken dat deze magische omgeving uitermate inspirerend is om tot rust te komen, je te helpen aarden en nieuwe kracht op te doen. De sensitieve persoon is van nature meer doorlaatbaar, meer open en moet er meer moeite voor doen zichzelf te beschermen. Het is essentieel dat je manieren ontwikkelt om jezelf te beschermen. Eens per jaar een hsp reis is geen overbodige luxe! Aan de woeste rivier kun je negatieve ervaringen/gedachten en energie los laten. De elementen water, lucht, aarde en vuur in de bergen van Engadin lenen zich voor reiniging, herstel en verbinding op hartniveau. Deze omgeving is bijzonder puur, geaard en geladen waardoor ze je helpt om jouw energieveld (‘dampkring’ ) te beschermen tegen te veel, harde en negatieve prikkels. De lessen in energetisch waarnemen en het eigen energieveld versterken van Susan kun je in deze pure omgeving uiterst snel eigen maken. Een week in de inspirerende, frisse en prachtige natuur van Graubünden is de ideale omgeving om krachtiger te worden. Bovendien vind je vrienden en gelijkgestemden en heb je vaak aan één half woord genoeg.

Alles mag, niets moet!

Neem je je partner, kinderen of een vriend(in) mee? Absoluut prima! Als extra gast, kan deze persoon zich bij het hotel aanmelden. Voor deelname aan het avondprogramma, plegen we graag vooraf even overleg.

  

Kosten

Voor de dagelijkse training met Susan (5 x 2,5 uur), de yoga- en meditatielessen, twee geleide wandelingen, het gezellige avondprogramma met o.a. 2 x filmavond, en contactpersonen tijdens je verblijf vragen wij all inclusive € 495.

Daarnaast kun je naar eigen wens je overnachting en reis regelen. Wij hebben voor onze HSP groep een twintigtal kamers in optie genomen. Je kunt er één van (of meerdere) direct bij het hotel boeken. Het hotel biedt een uiterst faire prijs. Precies wat je nodig hebt, om van een onbezorgd verblijf te kunnen genieten. De kamers zijn riant en sfeervol in de prachtige oorspronkelijke stijl ingericht, stil en comfortabel. In overleg met het hotel kun je speciale wensen opgeven. Ook met betrekking tot voeding.

Vervoer

Val Sinestra heeft een eigen busshuttle dienst van Nederland naar het hotel. Gemakkelijk instappen en je voor de voordeur laten afzetten! Natuurlijk kun je ook met eigen vervoer komen.

 

Tot ziens in Val Sinestra !

Mieke Nakken

www.miekenakken.nl

 

Susan Marletta Hart

Vakantie Val Sinestra 2020

  • Prijs: 495,00 € Aantal:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Gegevens

Begin:
5 juli 2020 @ 08:00
Einde:
11 juli 2020 @ 17:00
Kosten:
Euro495
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://www.susanmarlettahart.com/hsp-vakantieweek/

Organisator

Susan Marletta Hart

Locatie

Val Sinestra
Val Sinestra, Zwitserland + Google Maps