Main navigation

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HSP Midweek retreat De Schouw in Zeeland

februari 25 @ 12:00 - maart 1 @ 13:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 4 June 2018 at 12:00pm

Vanaf €275

Een geweldig fijne week voor hooggevoeligen met veel informatie en oefeningen voor over hooggevoeligheid, yoga, meditatie, wandelen en ontmoetingen met gelijkgestemden. We staan uitgebreid stil bij jouw gevoeligheid en welke rol dit in jouw leven speelt. We oefenen om in een bewustzijn te komen welke je eigen kracht vrijmaakt en je grenzen leert bewaken. Balans, zelfvertrouwen en een sterk energieveld grijpen in elkaar en dragen alle drie bij tot een stevige zelfbewuste ‘hooggevoelige’ persoonlijkheid. Daarnaast krijg je ook lesstof aangeboden uit de training HSP & Communicatie.

In deze heerlijke midweek ga je op onderzoek uit naar zowel jouw valkuilen als je kracht.  Susan en haar assistent begeleiden je vakkundig en met veel compassie door alle emoties, inzichten en oefeningen die je helpen om je hooggevoeligheid meer te gaan omarmen.  Vertrouwen, innerlijke kracht, intuïtie en bescherming tegen overwikkeling zijn key-woorden. We oefenen met wat jij belangrijk vindt in contact met anderen en wat je nodig hebt om je in deze prikkelvolte wereld staande te houden.

Naast het programma (dagelijks training van 2,5 uur) is er voldoende tijd om te ontspannen, sauna bezoek, wandelen aan zee, de grote tuin genieten, massages, yogalessen lezen en gesprekken bij het haardvuur. s Avonds zijn er open lessen met o.a. filmvoorstelling, mantrazingen & stembevrijding, en de This is me ! dansbevrijdingsles.
Joris Jorilicious verzorgt drie heerlijke vegetarische biologische maaltijden per dag.

Het is aan te raden om alvast een boek over hooggevoeligheid gelezen te hebben. Susan heeft zelf vijf boeken geschreven waaronder de bestseller Leven met Hooggevoeligheid.

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Tarieven: vanaf € 505 camping tot € 725 eenpersoonskamer met badkamer (inclusief HSP toeslag)

Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met of zonder badkamer), groepszaal en camping

Informatie over het retreat of direct boeken? Heb je vragen over het programma, neem contact met ons op.

 

Gegevens

Begin:
februari 25 @ 12:00
Einde:
maart 1 @ 13:00
Kosten:
Vanaf €275
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
Website:
http://www.fitbodymind.nl/hsp-wellness-retreat-weekend#i2ep3i5y

Locatie

Kuuroord De Schouw in Zeeland
Donkereweg 1
Noordgouwe, Zeeland 4317 AM Nederland
+ Google Maps