Main navigation

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Leven met hooggevoeligheid! – midweek training compleet

maart 2 @ 12:00 - maart 5 @ 14:00

€525
Leven met hooggevoeligheid

Balans, zelfvertrouwen en een sterk energieveld grijpen in elkaar en dragen alle drie bij tot een stevige zelfbewuste – hooggevoelige – persoonlijkheid. Ervaringen uit het verleden hebben jou beschermingsmechanismen gegeven die vroeger misschien zinvol waren maar nu je volwassen bent een rijk, vreugdevol en gezond leven in de weg kunnen staan. We gaan op onderzoek uit wat jou remt of tegenwerkt en hoe je kunt gaan ‘vertrouwen op’ en ‘leunen in’ je eigen kracht, intuïtie en innerlijke rust. We oefenen met wat belangrijk is in contact en hoe je vanuit een keuze jezelf wel of niet verbindt. Susan biedt een trainingsprogramma gericht op het verankeren van een positieve, krachtige hsp-persoonlijkheid. De indeling is als volgt:

Elke dag staat in het teken van een thema:

  • ma: introductie, kennismaken en delen
  • di: hooggevoeligheid en je innerlijke krachtbron
  • wo: hooggevoeligheid en grenzen
  • do: hooggevoeligheid en communicatie

Programma-onderdelen: o.a. inner child delen herkennen, energieveld versterken, beschermingsmechanismen herkennen en transformeren, kracht in zachtheid, je eigen ruimte creëren, grenzen in communicatie.

De sensitieve persoon is van nature meer doorlaatbaar, meer open en moet er meer moeite voor doen zichzelf te beschermen. Negatieve ervaringen kunnen dit patroon versterken. Welke omgeving heb jij nodig om jezelf zoals de aarde met een gezonde ‘dampkring’ te beschermen tegen te felle, harde en negatieve prikkels. ‘Energetisch waarnemen’ en ‘het eigen energieveld versterken’ zijn zeer essentieel voor de hoogsensitieve persoonlijkheid om de eigen dampkring sterk te maken. Het zijn vaardigheden die niet goed in een boek zijn uit te leggen maar die je door te oefenen leert waarnemen. Een week in de inspirerende, frisse en prachtige natuur van Zeeland is de ideale omgeving om deze technieken te leren.

Het programma bestaat uit drie onderdelen:
– werken aan zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfbewustzijn
– energetische bewustzijn en versterking van het eigen energieveld
– verbeteren van de (dagelijkse) balans

Een unieke midweek voor high sensitive persons met yoga, meditatie, wandelen en ontmoetingen met gelijkgestemden. We staan uitgebreid stil bij HSP en welke rol dit in jouw leven speelt. We oefenen om in een bewustzijn te komen welke je eigen kracht vrijmaakt en je grenzen leert bewaken. Balans, zelfvertrouwen en een sterk energieveld grijpen in elkaar en dragen alle drie bij tot een stevige zelfbewuste ‘hooggevoelige’ persoonlijkheid.

Ervaringen uit het verleden hebben jou beschermingsmechanismen gegeven die vroeger misschien zinvol waren, maar nu je volwassen bent een rijk, vreugdevol en gezond leven in de weg kunnen staan. We gaan op onderzoek uit wat jou remt of tegenwerkt en hoe je kunt gaan ‘vertrouwen op’ en ‘leunen in’ je eigen kracht, intuïtie en innerlijke rust. We oefenen met wat belangrijk is in contact en hoe je vanuit een keuze jezelf wel of niet verbindt.​

Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

Voor meer informatie en aanmelden verwijzen we je door naar onze partner FIT body & mind

 

ja, ik meld mij aan!

Locatie

Kuuroord De Schouw in Zeeland
Donkereweg 1
Noordgouwe, Zeeland 4317 AM Nederland
+ Google Maps